Úspěšné vkročení do sezony!

23.08.2010 16:33

V premiérovém zápase nového ročníku okořeněném pikantním soupeřem z Malé Hraštice jsme dokázali vyválčit první tři důležité body. Samotný úvod utkání příliš zajímavou podívanou nenabídl, hra se odehrávala většinou ve středu pole a spíše se čekalo na to, kdo udělá první chybu. Jako první se dočkala Hraštice, když při nevydařeném odkopu náš stoper nastřelil atakujícího útočníka a hosté se dostali do přečíslení, které dokázali bez problému proměnit ve vedoucí branku - 0:1. Ani po této akci se však obraz hry příliš nezměnil a ve velkém vedru se hrál nervózní fotbal z obou stran, ve kterém dominovaly obrany nad ofenzivou. Ze hry se k zakončení dostávali útočníci jen sporadicky a tak k nebezpečným situacím docházelo pouze při standartkách. Po jedné z nich a závaru v pokutovém území hostů nastřelil F. Hausner na brankové čáře číhajícího M. Stingla, který tak se štěstím srovnal na 1:1. Do konce poločasu už se nic zvláštního nestalo a za nerozhodného stavu se šlo do kabin.

Po přestávce jsme se snažili strhnout vedení na svou stranu, jenže kombinace vázla a z řady nepřesností se rodily brejky na druhé straně. Jenže ani finální fáze hraštických netrpěla strojovou přesností a tak znovu udeřilo ze standartní situace, kterých vyráběli přemotivovaní hosté díky mnohým faulům více než je zdrávo. Při jedné z nich propadl míč k F. Hausnerovi, který z voleje dokonal obrat tohoto duelu na 2:1. Poté už jsme s přehledem dokázali držet stav utkání, soupeře jsme do ničeho nepustili a tak první zápas nového ročníku přinesl první tři mistrovské body do tabulky.

Statistiky:     Mokrovraty - Malá Hraštice 2:1 (1:1)

Branky: M. Stingl, F. Hausner

Sestava: P. Prokop - P. Šimkovský (C), M. Prokop, P. Diviš, M. Stingl - J. Ondráček, M. Lichtenberg (60. L. Korynta), P. Listík, A. Holec - F. Hausner (85. O. Duben), M. Listík